Unfortunately we no longer support Internet Explorer.

Please use Microsoft Edge, Google Chrome or [Firefox](https://getfirefox. com/).

Back

Le Virolet (Bassins)

4,2
Le Virolet has been rated 4.2 out of 5 stars
21 Reviews

Do you own or work for Le Virolet?

This is your free listing on Fondue-Comparison, a platform of Swisscom Directories SA. A listing is an online presence through which you can raise awareness of your company among potential customers. The more information they can find in your listing, the higher your chances of acquiring potential customers. For the creation of your free listing, the information about your company was obtained from the Swisscom Directories SA directories. To complete your listing, submit a request to gain control over the account!

About Us

Le restaurant Le Virolet à été réouvert par Orianne Métroz en automne 2015.

Il a été fondé par Pierre Cornaz et ensuite repris par Marc son fils.
Une boucherie attenante qui leur appartenait produisait tous les mets à base de viande et de charcuterie tels que le "Botato" ou boutefas pour les vaudois.

Orianne, a repris ses recettes et bien entendu apporte sa touche créat

La signification du virolet en vaudois: un virage!

Tous les jeudis midis, en menu du jour, filets de perches sauce tartare, frites mison et légumes.

Tous les samedis midis et soirs Vireloffs (malakoffs) à volonté !

En entrée ou petite envie

Salade du marché, vinaigrette de pommes Frs. 5.50

Salade mêlée, vinaigrette de pommes Frs. 8.00

Botato de la Cézille, servi tiède, petites cruditésFrs. 11.00

Saladine de lentilles vertes et ses délices du charcutierFrs. 12.00

Terrine de campagne, bouquet de salades Frs. 11.00

Plats de résistance

Jambon à l'os de la famille avec sauce aux champignonsFrs. 26.00 Frs. 30.00

Entrecôte de boeuf grillé

150 gr Frs. 34.00

220 gr Frs. 42.00

300 gr Frs. 49.00 370 gr Frs. 59.00 Sauces à choix: vigneronne mushrooms, caféde Paris

Rognons de veau à la moutarde

Tartare de boeuf coupé au couteau assaisonné selon la recette du chef toasts grillés

100 gr Frs. 20.00 200 gr Frs. 28.00 300 gr Frs. 35.00

Tranchettes de filet de porc justes saisies et déglacées au vin blanc Frs. 25.00

Fondue Vigneronne accompagnée de sauces maison, min 2 personnesFrs. 40.00

200 gr (boeuf, porc, volaille) 2ème service par 100 grFrs. 8.00

Toutes nos viandes sont servies avec une saladine et au choix: frites maison, gratin de pommes de terre, ou lentilles vertes au beurre

Pâtes fraiches du moment sautées aux

gambas Frs. 27.00 légumes du moment Frs. 22.00

Desserts maison

This text has been machine translated.

Languages

French
English

Location and contact

Show directions

Le Virolet

  • office address office address

    Rue de la Cézille 3 1269 Bassins

  • Phone Phone
    0223... Show number 022 366 02 12 *
  • Write an e-mail Write an e-mail
  • Visit site Visit site Visit site
  • * No listing required

reviews

Do you wish to rate "Le Virolet"?

4,2
Le Virolet has been rated 4.2 out of 5 stars
21 Reviews

21 reviews from older local.ch. archives

Data from June 2019

Le Virolet has been rated 4.2 out of 5 stars
Average: 4,2 of 5

* These texts have been automatically translated.

We want to improve!
Send a private message to Le Virolet with suggestions for changes, notification of incorrect information, or other responses to help the company improve.
Le Virolet image

Le Virolet

Mon - Wed
07:00 - 18:00 opening hours
Thur - Sun
07:00 - 23:00 opening hours
Phone visit site
Phone visit site